Anasayfa / Sektörel / Duyurular / Genel / UTİKAD Çalışma Düzeni

UTİKAD Çalışma Düzeni

Sayı: 2020/xxx
Tarih: 16.03.2020
Sayın Üyemiz,

Yeni tip korona virüs salgını sebebiyle T.C. Sağlık Bakanlığı ve diğer devlet kurumlarının yaptıkları resmi açıklamalar çerçevesinde, UTİKAD ofisindeki çalışma düzeni aşağıdaki şekilde değiştirilmiştir.
  1. Dernek binasında yapılacak olan Çalışma ve Odak Grubu Toplantıları, Mesleki Eğitim Seminerleri ve diğer tüm toplantılar ile İTÜ Maçka Kampüsü'nde yapılan FIATA Diploma Eğitimi ikinci bir değerlendirmeye kadar ertelenmiştir. 
  2. UTİKAD İcra Kurulu Üyeleri bugün itibarıyla evlerinden çalışmaya başlamışlardır. Ancak telefon çağrılarına yanıt verilmekte ve elektronik posta adresleri dahil tüm iletişim kanalları devrede olup dernek çalışmaları aksatılmadan sürdürülebilmektedir.
  3. Tüm kamu idareleri, sivil toplum kuruluşları ve kurumlarla yapılan yazışmalarla ortak yürütülen çalışmalar, KEP (kayıtlı elektronik posta) üzerinden yapılan tüm bildirimler, mevzuat değişiklikleri ve gelişmelere ilişkin bildirimler takip edilmeye  devam edilecek, her zaman olduğu gibi üyelerimize düzenli olarak duyurular ve bilgilendirmeler yapılacak, haftalık bültenlerimiz yayınlanmaya devam edilecektir. 
  4. Bunun haricinde UTİKAD Genel Müdürü ile Muhasebe ve İdari İşler Sorumlusu UTİKAD ofisinde çalışmaya devam edecek ve üyelerimizin acil FBL, FCR doküman talepleri ile Gümrük İşlem Takip Kartı taleplerine yanıt verilecektir. 
Yaşanan virüs salgını sebebiyle mümkün olan en az temas ile çalışmalar aksatılmadan sürdürülecek, gerektiğinde sektörümüzü ve üyelerimizi ilgilendiren acil toplantılara katılım sağlanarak dernek faaliyetlerinin devamlılığı sağlanacaktır.

Bilgilerinize sunar, bu zor süreçte ülkemize, sektörümüze, paydaşlarımıza ve tüm üyelerimize çalışmalarında başarılar ve sağlıklı günler dileriz.
UTİKAD
ULUSLARARASI TAŞIMACILIK VE
LOJİSTİK HİZMET ÜRETENLERİ DERNEĞİ



Alperen GÜLER
Genel Müdür
Gayrettepe Mahallesi, Barbaros Bulvarı Dr. Orhan Birman İş Merkezi No:149/6 Beşiktaş 34349 İstanbul
+90 212 663 08 85 | +90 530 960 84 24
+90 212 663 62 72
utikad@utikad.org.tr