Anasayfa / Sektörel / Sektör Haberleri / Gündem / ULUSLARARASI TAŞIMACILIK YÖNETİMİ VE LOJİSTİK YÖNETİMİ KİTABI GENİŞLETİLMİŞ 4. BASKISI ÇIKTI

ULUSLARARASI TAŞIMACILIK YÖNETİMİ VE LOJİSTİK YÖNETİMİ KİTABI GENİŞLETİLMİŞ 4. BASKISI ÇIKTI

ULUSLARARASI TAŞIMACILIK YÖNETİMİ VE LOJİSTİK YÖNETİMİ KİTABI GENİŞLETİLMİŞ 4. BASKISI ÇIKTI16.04.2013

İlk kez 2003 yılında iki kitaplık bir set olarak yayınlanan ve son baskısı 2009'da yapılan''Uluslararası Taşımacılık Yönetimi'' ve ''Lojistik Yönetimi'' ve kitapları, gelişen sektör dinamikleri ve değişen mevzuat doğrultusunda, yeni eklenen konu ve bölümlerle birlikte güncellendi.

Taşımacılık ve lojistik sektörünün başucu kitapları arasında yer alan ve tüm lojistik meslek liseleri, meslek yüksekokulları ve üniversitelerde ders  kitabı olarak okutulan UTİKAD Eğitim Yayınları, eğitim dünyası tarafından referans yayınlar  olarak kabul ediliyor.

Doç.Dr. Metin Çancı ve Prof.Dr. Murat Erdal ve tarafından hazırlanan ''Uluslararası Taşımacılık Yönetimi'' ve ''Lojistik Yönetimi'' kitapları, mevzuat, akademik hayat,  lojistik dünyasındaki değişim ve gelişmeler yanında her düzeyde öğrenci ve sektör çalışanın bilgi ihtiyacını da karşılamayı hedeflemektedir.

Türkiye’nin daha rekabetçi bir dünyaya hızla hazırlanmasına katkıda bulunmak amacıyla 2003 yılından bu yana sürdürdüğü eğitim faaliyetleri kapsamında sektöre yönelik yayınlar hazırlayan UTİKAD’ın, akademisyen danışmanları tarafından sektörün de katkılarıyla hazırlanan,

• Lojistik Yönetimi
• Uluslararası Taşımacılık Yönetimi
• Küresel Lojistik
• Dış Ticaret ve Lojistik Sözlüğü
• Lojistik İşletmelerinde Yönetim - Organizasyon ve Filo Yönetimi,
• Uluslararası Demiryolu Eşya Taşımacılığı
• Depo Yönetimi
isimli 7 kitabı bulunuyor.

Üstlendiği eğitim görevi çerçevesinde, Türk Taşımacılık ve Lojistik sektörünün gelişmesi ve yetişmiş insan gücü kaynağının güçlendirilmesine destek vermek amacıyla çalışmalarını sürdüren UTİKAD, bu konuda en büyük desteği üyelerinden almaktadır.

Arkas Holding, Balnak Lojistik,Genel Transport, Koparan  Uluslar arası Nakliyat ve MNG Airlines PLATİN; Batı Group, Ceynak Lojistik, DHL Global,Galata Taşımacılık, Omsan Lojistik, TİM, Trans Orient Uluslararası Taşımacılık,Yekaş Lojistik, Yurtiçi Kargo ALTIN, Batu Uluslararası Taşımacılık,Bilin Gümrük Müşavirliği, Doğan Lojistik, Kosta Sandalcı,Pan Lojistik,Planet Uluslararası Taşımacılık, Reibel Taşımacılık, Serp Lojistik, UPS ve  UTİ Taşımacılık,  GÜMÜŞ DESTEKÇİ olarak  ''Uluslararası Taşımacılık Yönetimi'' ve “Lojistik Yönetimi'' kitabına katkıda bulundu.

UTİKAD’ın, sektöre ve eğitim kurumlarına bilgi ve başvuru kaynağı olarak kazandırdığı ülkemizdeki tüm meslek liseleri ve üniversitelerinin lojistik ve tedarik zinciri bölümlerinde ders kitabı olarak okutulan kitapların satışı derneğimiz tarafından yapılmaktadır.

Gayrettepe Mahallesi, Barbaros Bulvarı Dr. Orhan Birman İş Merkezi No:149/6 Beşiktaş 34349 İstanbul
+90 212 663 08 85 | +90 530 960 84 24
+90 212 663 62 72
utikad@utikad.org.tr