Anasayfa / Sektörel / Sektör Haberleri / Üye Şirketlerden / ARKAS, KARİYER GÜNLERİNE KONUK OLDU

ARKAS, KARİYER GÜNLERİNE KONUK OLDU

ARKAS, KARİYER GÜNLERİNE KONUK OLDU06.11.2013
İstanbul Teknik Üniversitesi Denizcilik Fakültesi Kariyer Kulübü tarafından bu yıl 17.si düzenlenen Geleneksel Kariyer Günleri'nin bu yılki ikinci konuğu Arkas Denizcilik oldu.

Arkas Denizcilik’i temsilen kariyer günlerine Personel Müdürü Alaattin Kurt, Personel Müdür Yardımcısı A.Recai Bayramoğlu, Personel Müdür Yardımcısı Ferit Gökdeniz, Arkas Denizcilikte zabit olarak görev yapan İstanbul Teknik Üniversitesi Denizcilik Fakültesi mezunları F.Levent Polat, Necati Başer, Esat Küçükberrber ve Didem İyier katıldı.

Öğrencilere şirketlerini tanıtarak konuşmalarına başlayan şirket yetkilileri, şirket filosunu daha da genişleteceklerini ve bununla birlikte stajyer ve zabit alımlarının artacağını ifade etti.  
Konuşmanın devamında stajyer alımındaki kriterlerin yanı sıra açılan yeni okulların da etkisiyle özellikle kısa stajlarda yapılan başvuruların çokluğundan dolayı stajyer alımının zorlaştığına değinen şirket temsilcileri, deniz tecrübelerini öğrenciler ile paylaştı.

Şirket temsilcileri, öğrenciler tarafından yöneltilen sorulara içtenlik ile cevap verdikten sonra düzenlenen kokteylde öğrenciler ile sohbet etti.

Kaynak: Aktüel Deniz


Gayrettepe Mahallesi, Barbaros Bulvarı Dr. Orhan Birman İş Merkezi No:149/6 Beşiktaş 34349 İstanbul
+90 212 663 08 85 | +90 530 960 84 24
+90 212 663 62 72
utikad@utikad.org.tr