Anasayfa / Sektörel / Sektör Haberleri / Gündem / MARMARA BÖLGESİ’NDE YENİ BİR LOJİSTİK ÜSSÜ KURULUYOR

MARMARA BÖLGESİ’NDE YENİ BİR LOJİSTİK ÜSSÜ KURULUYOR

MARMARA BÖLGESİ’NDE YENİ BİR LOJİSTİK ÜSSÜ KURULUYOR09.09.2015
Yalova’da hayata geçirilmesi planlanan yeni Organize Sanayi Bölgesi ve Lojistik Üssü projesi sayesinde yerli ve yabancı yatırımcıların bir araya getirilmesi hedefleniyor.

Marmara Bölgesi’nin hızla gelişen ve değer kazanan ili Yalova’da devasa bir sanayi atılımı yapılıyor. Kurulacak olan yeni organize sanayi bölgesi ve lojistik üssü sayesinde, Yalova Marmara Bölgesi’nin organize sanayi ve lojistik üssü haline gelecek. Merkezi Yalova’da kurulacak olan proje sayesinde Türkiye’nin önde gelen sanayici ve yatırımcıları ile Orta Doğu ve Avrupa’nın önde gelen yabancı yatırımcılarının bir araya gelecek. Bölgede arsa fiyatlarını da artıracağı beklenen proje, dünyadaki birçok sanayi projesini inceleyerek projelendirilmiş.

Tüm alt yapı sistemlerinin oluşturulduğu ve hiçbir ruhsat veya imar sorunu olmayan projede tüm plan ve güvenlik prosedürleri de onaylı durumda. Uluslararası ulaşım alanları ve projeleri devam eden, şehirlerarası yolların merkezinde kurulacak olan projenin metrekare birim fiyatlaırnı da artırması öngörülüyor.

Proje, çevresinde yapım aşamasında olan otoban projeleri, konut projeleri, alışveriş merkezleri, hastaneler, oteller ve liman projeleri bulunmakta olup projede yer alacak sanayiciye üretim, finans ve nakliye için fiziki kolaylıklar vadediliyor.

Kaynak: Lojistiknews
Gayrettepe Mahallesi, Barbaros Bulvarı Dr. Orhan Birman İş Merkezi No:149/6 Beşiktaş 34349 İstanbul
+90 212 663 08 85 | +90 530 960 84 24
+90 212 663 62 72
utikad@utikad.org.tr