Anasayfa / Sektörel / Sektör Haberleri / Karayolu / UND TEMSİLCİLERİ UTİKAD KARAYOLU ÇALIŞMA GRUBU TOPLANTISINA KATILDI

UND TEMSİLCİLERİ UTİKAD KARAYOLU ÇALIŞMA GRUBU TOPLANTISINA KATILDI

UND TEMSİLCİLERİ UTİKAD KARAYOLU ÇALIŞMA GRUBU TOPLANTISINA KATILDI21.03.2017Türk lojistik sektörünün çatı kuruluşu Uluslararası Taşımacılık ve Lojistik Hizmet Üretenleri Derneği temsilcileri ile Uluslararası Nakliyeciler Derneği (UND) temsilcileri UTİKAD’da bir araya geldi. Dernek temsilcileri sektörel sorunları birlikte masaya yatırdı.

UND İcra Kurulu Başkanı Fatih Şener ve İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Alper Özel, 21 Mart Salı günü, UTİKAD’da düzenlenen Karayolu Çalışma Grubu toplantısına katıldı. UTİKAD Yönetim Kurulu Üyesi ve Karayolu Çalışma Grubu Başkanı Ekin Tırman’ın başkanlığında düzenlenen Karayolu Çalışma Grubu toplantısına katılan Şener ve Özel, sektör sorunlarını UTİKAD temsilcileri ve UTİKAD üyesi firmalar ile görüşme fırsatı yakaladı. Toplantıda UND’nin sektörel yaklaşımı hakkında bilgi veren UND İcra Kurulu Başkanı Fatih Şener, sektör sorunlarına dair girişimlerini de detaylı olarak anlattı.

Toplantının devamında UTİKAD Karayolu Çalışma Grubu’nun gündem konuları her iki derneğin temsilcileri tarafından görüşüldü, ortak akıl ile sorunlara dair çözümler arandı. UTİKAD ve UND arasında önümüzdeki dönemde iş birliğinin arttırılması kararı gündeme getirildi.

Gayrettepe Mahallesi, Barbaros Bulvarı Dr. Orhan Birman İş Merkezi No:149/6 Beşiktaş 34349 İstanbul
+90 212 663 08 85 | +90 530 960 84 24
+90 212 663 62 72
utikad@utikad.org.tr