Anasayfa / Sektörel / Sektör Haberleri / Denizyolu / TOSYALIDAN LİMAN YATIRIMI

TOSYALIDAN LİMAN YATIRIMI

TOSYALIDAN LİMAN YATIRIMI11.02.2009

Bölgede kazandıklarını bölgeye yatırım yaparak değerlendirdiklerini anlatan Tosyalı, yakın gelecekte, İskenderun Körfezi'nin gerek enerji terminali, gerekse deniz taşımacılığında sürekli artan önemi dolayısıyla Erzin ilçesinde liman yatırımını hayata geçireceklerini bildirdi.

Doğu Akdeniz'in en büyük limanlarından birini bölgeye kazandırmak için çalışmalara başladıklarını ifade eden Tosyalı, “Gerekli izinlerimiz alındı, maliyet analizi ve projelendirme çalışmalarımız sürüyor, bu çalışmalarımız akabinde Doğu Akdeniz'in en büyük limanlarından birinin temelini bölgemizde atacağız” şeklinde konuştu.

Sadece kriz dönemlerinde değil, her zaman ülke yönetimiyle, işvereni ve çalışanıyla tek vücut olunması gerektiğine dikkat çeken Tosyalı, şöyle devam etti:

“Ülkemizin kaynakları belli, bizlerin kaynakları belli, böyle zamanlarda hükümetimizle, işverenimizle, çalışanımızla birbirimizi anlamamız lazım. Hükümet kanadında bunu görmek bizlere yüksek moral veriyor ancak, biz de üzerimize düşeni yapmak durumundayız. Bu şekilde krizden çıkarız, belki de hiç yaşamayız.”

 
Lojiport
Gayrettepe Mahallesi, Barbaros Bulvarı Dr. Orhan Birman İş Merkezi No:149/6 Beşiktaş 34349 İstanbul
+90 212 663 08 85 | +90 530 960 84 24
+90 212 663 62 72
utikad@utikad.org.tr