Anasayfa / Sektörel / Sektör Haberleri / Üye Şirketlerden / XINERJI SOFTWARE ÜRÜNLERİ LOGİTRANS FUARI’NDA YOĞUN İLGİ GÖRDÜ

XINERJI SOFTWARE ÜRÜNLERİ LOGİTRANS FUARI’NDA YOĞUN İLGİ GÖRDÜ

XINERJI SOFTWARE ÜRÜNLERİ LOGİTRANS FUARI’NDA YOĞUN İLGİ GÖRDÜ17.11.2023Geliştirdiği yazılımlarla lojistik sektörünün dijitalleşmesine katkı sunan Xinerji Software, katıldığı "logitrans" Transport Lojistik Fuarı’nda sektörden büyük ilgi gördü.

Sektöre yönelik geliştirdiği yazılımlarla adını duyuran Xinerji Software, 15-17 Kasım tarihleri arasında yapılan Uluslararası "logitrans" Transport Lojistik Fuarı’na katıldı. Türkiye’de 80’e yakın büyük lojistik işletmeye dijtal çözüm sunan Xinerji Software, ürünleri sektör firmalarından büyük ilgi gördü.

Aralarında Lojiyol Haber Sitesi Yayın Yönetmeni Ercan Tosunoğlu'nun da yer aldığı basın mensuplarıyla bir araya gelen Xinerji Genel Müdür Yardımcısı Özcan Vurgun, yeni ürünler hakkında bilgi vererek gelen soruları cevaplandırdı. Fuarın kendileri için çok verimli geçtiğini, önemli görüşmeler gerçekleştirdiklerini söyleyen Vurgun, ürünlerinin gördüğü ilgiden duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Lojistik sektörünü yapay zeka ile 100 kat hızlandırıyor
Yapay zekayı lojistik sektörünün hizmetine başarılı şekilde sunan ilk firma olduklarını aktaran Vurgun, Xinerji Software’in ChatGPT (yapay zeka) temelli platformunu T-Maxx kullanan müşterilerin, firmaları hakkındaki tüm bilgilere her an istedikleri yerden ulaşabildiklerini, bunun da firmalara hız ve verimlilik kattığını söyledi. Vurgun, firma yetkilisinin direkt olarak ister sesli ister yazılı olarak WhatsApp üzerinden istediği tüm bilgilere ve raporlara anında cevap aldığının altını çizdi. Vurgun, "Sistem sıfır hata ile çalışıyor ve 100 kat daha hızlı" dedi.

Sistem üzerinden fiyat teklifi
Fiyatlandırma Yönetimi (Pricing), platformu ile havayolu, karayolu ve denizyolu firmalarının müşterilerine hızlı fiyat verme işini sağladıklarını söyleyen Vurgun, "Bu platformumuzun arka tarafında bir algoritma çalışıyor. Yapay zekâ temelli bu platform, sürekli bir analiz yapıyor, sizin daha önce belirlediğiniz karlılık oranına göre müşteriye anında fiyat teklifi verebiliyor. İnsana göre çok düşük bir hata payı var." dedi.

Kaynak: lojiyol.com
Gayrettepe Mahallesi, Barbaros Bulvarı Dr. Orhan Birman İş Merkezi No:149/6 Beşiktaş 34349 İstanbul
+90 212 663 08 85 | +90 530 960 84 24
+90 212 663 62 72
utikad@utikad.org.tr