Anasayfa / Sektörel / Sektör Haberleri / Üye Şirketlerden / OMSANA AB KOMİSYONUNDAN BÜYÜK DAVET

OMSANA AB KOMİSYONUNDAN BÜYÜK DAVET

OMSANA AB KOMİSYONUNDAN BÜYÜK DAVET06.03.2012

OMSAN, Avrupa Birliği Komisyonu Tarafından Brüksel’de Düzenlenen Lojistik ve Tedarik Zinciri Güvenliği Çalıştayı’na davet edildi

31 Ocak tarihinde Brüksel’de Avrupa Birliği Komisyonu tarafından düzenlenen 7.Çerçeve Programı Güvenlik Araştırmaları Çalıştayı’nın konusu Lojistik ve Tedarik Zinciri Güvenliği idi.
Avrupa’nın çeşitli ülkelerindeki lojistik hizmet sağlayıcıları, lojistik hizmet alanlar, araştırma kurumları, kamu otoriteleri, sivil toplum kuruluşlarından toplam yaklaşık 200 kişinin katılımı ile gerçekleştirilen Çalıştay’da Lojistik ve Tedarik Zinciri Güvenliği ile ilgili muhtemel projeler ve önemli konular oturumlar halinde görüşüldü.

 
Çalıştay’a Türkiye’den davet edilen tek lojistik firması OMSAN Lojistik oldu. AB Komisyonu’na, katılımı TÜBİTAK tarafından önerilen OMSAN, Lojistik ve Tedarik Zinciri Güvenliği ile ilgili gerçekleştirilebilecek projelerde OMSAN’ın ne tür katkıda bulunacağına dair izlenimleri edinme fırsatı yakaladı.
 
OMSAN, Avrupa Birliği’nde lojistik ve tedarik zincirine güvenliğine yönelik aktif olarak çalışan tüm taraflar ile sahip olduğu bilgi birikimini paylaşarak etkin Ar-Ge işbirlikleri kurmayı ve önemli lojistik projeleri hayata geçirmeyi hedeflemektedir.

Kaynak: Lojiport

Gayrettepe Mahallesi, Barbaros Bulvarı Dr. Orhan Birman İş Merkezi No:149/6 Beşiktaş 34349 İstanbul
+90 212 663 08 85 | +90 530 960 84 24
+90 212 663 62 72
utikad@utikad.org.tr