Genel

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu Kapsamında Bilgilendirme ve Aydınlatma MetniKişisel Verilerin Korunması Kanunu Kapsamında Bilgilendirme ve Aydınlatma MetniSayı: 2018/389
Tarih: 05.07.2018
Sayın Üyemiz,

UTİKAD olarak; dernek birimleri, internet sitesi, sosyal medya mecraları, mobil uygulamalar ve benzeri vasıtalarla sözlü, yazılı ya da elektronik yollarla tarafımıza iletmiş olduğunuz kişisel bilgilerinizin güvenliğinin sağlanmasına son derece önem vermekteyiz.

Kişisel verileriniz üyelik başvurunuz sırasında ve/veya sonrasında, yazılı, sözlü olarak ve/veya elektronik ortamda tarafımıza iletmiş olduğunuz özel nitelikli kişisel verilerinizi de içeren her türlü bilgi ve belgeyi ifade etmekte olup, bu bilgiler fiziki ve dijital ortamda saklanmaktadır.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (KVKK) uyarınca, tarafımıza ilettiğiniz kişisel verilerinizin veri sorumlusu sıfatıyla hareket eden UTİKAD tarafından hangi kapsamda işlenebileceği ve kişisel verilerinizin işlenmesine ilişkin olarak bilgilendirme yapmak amacıyla "Bilgilendirme ve Aydınlatma Metni" hazırlanmıştır.

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu Kapsamında Bilgilendirme ve Aydınlatma Metni'ne http://www.utikad.org.tr/VeriGuvenligi.aspx adresi üzerinden ulaşabilirsiniz.

Bilgilerinize sunar, işlerinizde başarılar dileriz.

UTİKAD
ULUSLARARASI TAŞIMACILIK VE
LOJİSTİK HİZMET ÜRETENLERİ DERNEĞİ


 

Cavit UĞUR
Genel Müdür
Şenlikköy Mahallesi Saçı Sokak, No: 4 / F Florya 34153 Bakırköy İSTANBUL
+90 212 663 62 61
+90 212 663 62 72