Anasayfa / Sektörel / Sektör Haberleri / Gündem / LOJİSTİK SEKTÖRÜ İLERİ’YE NASIL DÖNÜŞECEK?

LOJİSTİK SEKTÖRÜ İLERİ’YE NASIL DÖNÜŞECEK?

LOJİSTİK SEKTÖRÜ İLERİ’YE NASIL DÖNÜŞECEK?08.10.2019
Uluslararası Taşımacılık ve Lojistik Hizmet Üretenleri Derneği (UTİKAD), 2019'da da lojistik sektörünün geleceğine ışık tutuyor. 10 Ekim 2019 Perşembe günü İleriye dönüşüm temasıyla düzenlenen UTİKAD Zirve 2019'da hem lojistik sektörünün hem de iş dünyasının yetkin isimleri buluşuyor.

Turkish Cargo'nun ‘Altın Sponsor', İstanbul Ticaret Odası ve Turkcell'in ‘Bronz Sponsor', İMEAK DTO ve SOFT Bilişim'in de ‘Destek Sponsor'u olarak yer aldığı zirvenin açılış konuşmasını Türk Hava Yolları ve Hizmet İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı yapacak.

UTİKAD Zirve 2019-İleriye Dönüşüm'de Yapay Zeka, Robot Teknolojileri, Blockchain, Otonom Araçlar, Akıllı Depolar gibi geleceği şekillendiren teknolojik gelişmelerin yanı sıra yeni dünya düzeni, ekonomik dalgalanmalar ve iklim değişikliği gibi konular da masaya yatırılacak. Ekonomik, sosyal, kişisel ve çevresel ileriye dönüşümün çerçevesinde gerçekleşecek panellerde alanında yetkin konuşmacılar; teknolojik ve kurumsal dönüşüm, farklılaşan iş modelleri, profesyonel motivasyon ve insan kaynakları gibi katma değer yaratacak değişimler de konuşulacak.

Zirvede ayrıca lojistik firmalarından tedarik zinciri yönetenlere, üreticilerden tüketicilere kadar her alanda ileri'ye dönüşümün ipuçları verilecek. Ve şu soruların yanıtları aranacak;
 
  •     Hızla Dönüşen dünyada rekabet üstünlüğünü nasıl sağlarım?
  •     Gelecekte var olabilmek için nasıl bir dönüşüm geçireceğiz?
  •     Dönüşüm ve değişim dalgasından lojistik sektörü nasıl etkilenecek?
 
Uluslararası Taşımacılık ve Lojistik Hizmet Üretenleri Derneği, “Cesaretin Var mı İleri'ye Dönüşmeye?” sorusuna olumlu yanıt veren tüm üyeleri ve paydaşları ile 10 Ekim 2019'da UTİKAD Zirve 2019-İleri'ye Dönüşüm'de buluşacak.
Gayrettepe Mahallesi, Barbaros Bulvarı Dr. Orhan Birman İş Merkezi No:149/6 Beşiktaş 34349 İstanbul
+90 212 663 08 85 | +90 530 960 84 24
+90 212 663 62 72
utikad@utikad.org.tr