Anasayfa / Sektörel / Duyurular / Genel / Mentor-Mentee Projesinin 2. Dönem Başvuruları Başladı

Mentor-Mentee Projesinin 2. Dönem Başvuruları Başladı

Sayı: 2024/399
Tarih: 09.07.2024
Sayın Üyemiz,

UTİKAD Kadın Lojistikçiler Odak Grubu tarafından kız öğrencilerin mesleki gelişimlerine katkıda bulunmak amacıyla hayata geçirilen ve ilk dönem çalışmaları başarı ile tamamlanan Mentör- Mentee projesinin 2. döneminin hazırlıkları başlamıştır.

Söz konusu proje kapsamında, belirlenen üniversitelerden gelen kız öğrenciler, UTİKAD üyesi firmalarda staj yapma imkânı bulacaklar. Proje ile stajyerlerin lojistik sektörünün dinamiklerini ve uygulamalarını yakından tanıma fırsatı elde etmeleri hedeflenmekte olup bu sayede, sektöre donanımlı ve yetkin genç kadın profesyoneller kazandırmak hedeflenmektedir.

Öğrencilerin sigortaları, üniversitelerin zorunlu staj kapsamında olacağı için ilgili okullar tarafından yapılacak olup, katılımcı firmalardan yol, yemek ve harçlık konusunda destek beklenmektedir.

Belirlenecek stajyer sayısının 1’den fazla olma durumunda, firma tarafından belirlenecek öğrenciye mentorluk desteği verilebilir ve bu sayede okulların belirlediği öğrencilerin yanı sıra, katılımcı firma için gelecek vadeden öğrencilere katkıda bulunulmuş olunacaktır.

Son başvuru tarihi, 15 Ağustos 2024 olup, söz konusu projeye katılım sağlamak ve detaylı bilgi almak için sektorel@utikad.org.tr adresine e-posta atabilirsiniz.

Bilgilerinize sunar, işlerinizde başarılar dileriz.
UTİKAD
ULUSLARARASI TAŞIMACILIK VE
LOJİSTİK HİZMET ÜRETENLERİ DERNEĞİ



Alperen GÜLER
Genel Müdür