Anasayfa / Sektörel / Duyurular / Genel / Lojistik ve İhracat Uyumluluk Eğitimi - 31 Ekim 2024

Lojistik ve İhracat Uyumluluk Eğitimi - 31 Ekim 2024

Sayı: 2024/586
Tarih: 08.10.2024
Sayın Üyemiz,

Çok uluslu yasa dışı ağlara karşı koymak için kamuya açık bilgilerden yararlanma amacı taşıyan ve kar amacı gütmeyen bir kuruluş olan C4ADS tarafından 31 Ekim 2024 Perşembe günü 08.30-17.00 saatleri arasında İstanbul’da "Lojistik ve İhracat Uyumluluk" konulu bir eğitim gerçekleştirilecektir.

Lojistik ve nakliye sektörlerindeki uzmanlara yönelik bu kapsamlı etkinlik katılımcılara karmaşık yaptırımlara uyumun zorluklarını hafifletmek adına ücretsiz araçlar, kaynaklar ve en iyi uygulama örneklerini sağlamak üzere tasarlanmış olup alanında uzman kişilerin öncülüğündeki etkinlik, uyumlulukla ilgili en iyi uygulama örnekleri ve gelişmiş durum tespiti yöntemleri gibi temel konuları kapsayacaktır.

Ücretsiz olarak gerçekleştirilecek etkinlikte kara ve hava taşımacılığı, lojistik ve nakliye sektörleri için durum tespiti ve uyumluluk konusunda eyleme geçirilebilir bilgi edinme ve üst düzey uygulamalara ilişkin farkındalık oluşturulacak ve etkinlik süresi boyunca simultane çeviri hizmeti de sağlanacaktır.

Söz konusu etkinliğe katılmak isteyen üyelerimizin 10 Ekim 2024 Perşembe günü mesai bitimine kadar sektorel@utikad.org.tr adresine e-posta göndermelerini rica ederiz.

C4ADS ile ilgili detaylı bilgi ve internet sitesini ekte bilgilerinize sunar, işlerinizde başarılar dileriz.
UTİKAD
ULUSLARARASI TAŞIMACILIK VE
LOJİSTİK HİZMET ÜRETENLERİ DERNEĞİ



Alperen GÜLER
Genel Müdür