Anasayfa / Sektörel / Sektör Haberleri / Eğitim ve Etkinlikler / 9. LOJİSTİK EĞİTİM KAMPI 2 – 7 ARALIK TARİHLERİ ARASINDA

9. LOJİSTİK EĞİTİM KAMPI 2 – 7 ARALIK TARİHLERİ ARASINDA

9. LOJİSTİK EĞİTİM KAMPI 2 – 7 ARALIK TARİHLERİ ARASINDA28.08.2013
Yıldız Teknik Üniversitesi Kalite ve Verimlilik Kulübü’nün 9.Lojistik Eğitim Kampı Projesi bu sene  2-7 Aralık tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Kamp, 3 gün seminer 1 gün teknik gezi şeklinde gerçekleşecek ve bu yıl yüz 100 İngilizce oturumunun olacağı Uluslararası Lojistik Eğitim Kampı’nda toplamda 6 oturum ve 3 panel hedefleniyor.

Oturumları çalışma gruplarıyla destekleyerek, katılımcıların daha interaktif biçimde eğitimlere katılmalarını da tasarlanıyor.

Eğitimin en ön planda olacağı ve tam anlamıyla eğitim kampı havasında geçecek organizasyona sektörün önemli isimlerinin eğitmen ve konuşmacı olarak katılacağı kaydediliyor.

2012’de 60’ı yabancı olmak üzere 150 katılımcısı olan Uluslararası Lojistik Eğitim Kampı, 2013 yılında 100’ü yabancı olmak üzere 150 katılımcıya ulaşmayı hedefliyor.

Geçtiğimiz yıllarda 500’ün üstünde başvuru alan Uluslararası Lojistik Eğitim Kampı, katılımcılarını danışmanlık firmasının tüm başvuruları inceleyip, karar vermesiyle belirliyor.
Siz de bu seneki şanslı 150 kişiden biri olmak istiyorsanız;

https://www.facebook.com/lojistikegitimkamp

https://www.facebook.com/logisticstrainingcamp

ve https://twitter.com/logisticscamp13 adreslerinden bizi takip edin. Detaylı içeriğimizden, gelişmelerden ve başvuru tarihlerinden haberdar olun.

Tanıtım videosu için tıklayınız:

LTC’13: http://www.youtube.com/watch?v=fOz1MS_SQaQ

Geçen dönemde neler yapıldı?

Geride bıraktığımız 2012-2013 döneminde 20 seminer, 16 teknik gezi, 15 interaktif çalışma grubu ve başka pek çok etkinlikle birlikte toplamda 78 etkinlik gerçekleştirerek, tam 100 konuşmacı ağırlayan ve 9 bin katılımcının kariyerlerine ve gelişimlerine katkı sağlayan İstanbul Üniversitesi Kalite ve Verimlilik Kulübü’nün geleneksel etkinliği Uluslararası Lojistik Eğitim Kampı bu sene 9. kez düzenleniyor.

2012 yılında lojistik sektörünün önde gelen isimlerinin ve 500 kişi arasından seçilen 100 Türk, 50 yabancı olmak üzere 150 kişinin katıldığı Lojistik Eğitim Kampı, Alman firması STILL GmBH, Mars Lojistik ve Turkish Cargo’nun desteği ile hazırlandı.

3 farklı konseptle  toplam 11 seminer 11 konuşmacının olduğu etkinlikte katılımcılar aynı zamanda MNG Airlines, Maersk Line,  DHL, Ekol Lojistik ve Gökbora Lojistik gibi sektörün lider firmalarına yapılan 5 farklı teknik gezilerde lojistik sektörünü uygulamalı olarak görme şansı yakaladı

Geçen seneki katılımcıları sabahları teoride edindikleri bilgileri, çalışma gruplarında pratikte görebilme, gerçek bir lojistik tesisinde yapılan operasyonları detaylı olarak görme, tanıma fırsatı buldu.

Lojistik sektörünün trendlerini en yetkili ağızlarından öğrenme şansını yakaladı. Sadece ulusal değil, uluslararası pazardaki gelişmelerden haberdar oldu. Kendi sektörlerinde okuyan Avrupa’nın birçok yerinden gelen öğrencilerle tanışarak sektörün geleceği parlak kişileri ile network kurma şansı buldu ve profesyonel çevrelerini geliştirdi.

Kaynak:Lojistik Haber