Anasayfa / Sektörel / Sektör Haberleri / Demiryolu / YENİ GENEL MÜDÜR ALİ İHSAN UYGUN GÖREVE BAŞLADI

YENİ GENEL MÜDÜR ALİ İHSAN UYGUN GÖREVE BAŞLADI

YENİ GENEL MÜDÜR ALİ İHSAN UYGUN GÖREVE BAŞLADI22.02.2019
TCDD Genel Müdürlüğü görevine Genel Müdür Yardımcısı Ali İhsan Uygun atandı. Yeni Genel Müdür Ali İhsan Uygun, 20 Şubat 2019 tarihinde TCDD Genel Müdürlüğünde düzenlenen törenle görevi İsa Apaydın'dan devraldı. Törende konuşan TCDD Genel Müdür Vekili Ali İhsan Uygun, 1856 yılında ecdadımız tarafından büyük özveriler ile kurulan TCDD'nin,  ülkemizin kalkınmasına, sosyal hayatına ve ekonomisine çok büyük katkılar sağladığını, ancak 1950'lerden sonra yatırım yapılmayarak unutulduğunu söyledi.

“HEP BİRLİKTE HİZMETLERE DEVAM EDECEĞİZ”
 
Uygun, “2003 yılı itibariyle hükümetlerimizin yoğun bir şekilde bütçe ayırması sebebiyle çok büyük yatırımlara giriştik. Hem modernizasyon yatırımları hem YHT yatırımları hem de bunlarla birlikte kısa sürede halkımızı hızlı trenler ile tanıştırdık, lojistik merkezlerle de aynı zamanda mevcut hatlarımızın kapasitesini arttırmak için yoğun bir şekilde çalışmalar yapıldı. Bugüne kadar hizmetlerine öncülük etmiş TCDD çalışanlarını ve yöneticilerini saygıyla anıyoruz, emeği geçenlere de sonsuz teşekkür ediyoruz. Demiryollarına vermiş oldukları özel önem ve desteklerinden dolayı öncelikle Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a, Bakanımız Mehmet Cahit Turhan Bey'e demiryolcular adına sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Bu bir bayrak yarışıdır. Bundan sonra da bu hizmet yarışı devam edecektir.” dedi.
 
30 yıldır raylı sistem sektörü içerisinde hizmet etmekte olduğunu ifade eden Uygun, “4 yıldır da değerli güzide ve gerçekten gurur duyduğum TCDD ailesine hizmet ediyorum. Sayın Cumhurbaşkanımızın vizyonları doğrultusunda hep birlikte bu hizmetlere devam edeceğiz. Önümüzde hedeflerimiz var ve bu hedefleri gerçekleştirmek için çalışacağız.” diye konuştu.
 
TCDD Genel Müdür Vekili Ali İhsan Uygun, konuşmasını bunun bir bayrak yarışı olduğunu hatırlatarak, İsa Apaydın'a hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek tamamladı.
 
Geçmişten bugüne kuruma hizmet eden herkesi şükranla ve minnetle andığını belirterek, demiryollarında 30 yılı aşkın süredir görev yaptığını ifade eden İsa Apaydın ise kuruluşundan bu yana hizmet veren ve birlikte görev yaptığı tüm mesai arkadaşlarına teşekkür etti.
 
TCDD Genel Müdürlüğü görevine atanan Ali İhsan Uygun, görevi devraldığı İsa Apaydın'ı çiçekle uğurladı.
 
Kaynak: tcdd.gov.tr
Gayrettepe Mahallesi, Barbaros Bulvarı Dr. Orhan Birman İş Merkezi No:149/6 Beşiktaş 34349 İstanbul
+90 212 663 08 85 | +90 530 960 84 24
+90 212 663 62 72
utikad@utikad.org.tr