Anasayfa / Sektörel / Sektör Haberleri / Bilişim / LOJİSTİK DEVLERİ FRACHTBOX AĞINA KATILIYOR

LOJİSTİK DEVLERİ FRACHTBOX AĞINA KATILIYOR

LOJİSTİK DEVLERİ FRACHTBOX AĞINA KATILIYOR21.06.2019
Yurt dışındaki ilk ofisini ocak ayında İstanbul'da açan İsviçreli Frachtbox, Türkiye'deki işbirliklerini artırıyor.
Yük sahibi ve nakliyeciyi online platformda buluşturan İsviçreli Frachtbox, Türkiye'deki iş birliklerini artırıyor. Ekol Logistics, DSV Logistics, Sertrans Logistics, Fevzi Gandur Logistics, Geodis, , Gruber Logistics gibi büyük lojistik firmaları Frachtbox ile iş birliği yaptı.

Frachtbox, navlun arama motoru olarak, yük sahibi ve nakliyeciyi online platformda buluşturuyor. Frachtbox Ülke Müdürü Tülin Doğan, Frachtbox olarak Türkiye'de beklentilerinin de üzerinde bir ilgi ile karşılaştıklarını vurgulayarak, “Frachtbox olarak, yük sahipleri, nakliyeciler ve gümrükçülere hizmet veriyoruz. Güçlü teknolojik altyapımız sayesinde müşterilerimiz için en uygun seçeneği, en uygun maliyet ve en hızlı şekilde sunuyoruz. Türkiye'de bizim gibi bir lojistik platformuna ihtiyaç olduğunu biliyorduk. Beklentilerinizin üzerinde bir ilgiyle karşılaşmak bizi çok mutlu etti. Ekol Logistics, DSV Logistics, Sertrans Logistics, Fevzi Gandur Logistics, Geodis, Gruber Logistics GmbH, Hilal Trans International Transport, Kılıç Group, Dinçer Lojistik, Devnak Lojistik, Çobantur-Boltaş, işbirliği yaptığımız büyük lojistik firmaları arasında” diye konuştu.

Avrupa'dan dönüş yükü garantisi!

İthalattaki düşüş nedeniyle lojistikçilerin son dönemde Avrupa'dan boş dönmek zorunda kaldığını dile getiren Doğan, “Frachtbox ağına katılan firmalar, ihracat taşımalarında ‘boş dönüş' derdinden kurtuluyor. Öte yandan ihracatçı ve ithalatçı firmalar ise yükünü en hızlı ve en uygun maliyetle taşıtma fırsatı buluyor” dedi. Doğan ayrıca, Türkiye'deki firmalardan satın alma ve ortaklık teklifleri de almaya başladıklarını söyledi. Tülin Doğan, Türkiye pazarına özel mobil uygulamanın mayıs ayında hizmete gireceğini söyledi.

Yılın Lojistik Çözümleri Şirketi' ödülünü kazandı

Yük sahibi ve nakliyeciyi online platformda buluşturan Frachtbox, başarılarına bir yenisini ekledi. Türkiye'nin önde gelen lojistik yayınlarından Uta Dergisi tarafından bu yıl 4.'sü gerçekleştirilen Lojistikte Başarı Ödülleri 2019'da Frachtbox, ‘Yılın Lojistik Çözümleri Şirketi' ödülünün sahibi oldu. Frachtbox Ülke Müdürü Tülin Doğan, “Henüz ilk yılımız olmasına rağmen Türkiye'de çok büyük ilgiyle karşılaştık. Maliyetlerini optimize etmek, operasyon süreçlerini hızlandırmak ve yükünü garantilemek isteyen firmalar Frachtbox ağına katılıyor” dedi.

Kaynak: lojistikdefteri.com
Gayrettepe Mahallesi, Barbaros Bulvarı Dr. Orhan Birman İş Merkezi No:149/6 Beşiktaş 34349 İstanbul
+90 212 663 08 85 | +90 530 960 84 24
+90 212 663 62 72
utikad@utikad.org.tr