Anasayfa / Sektörel / Sektör Haberleri / Üye Şirketlerden / ARES LOGISTICS, 100 ADET YENİ YATIRIMLA TIRSAN FİLOSUNU 320'YE ÇIKARDI

ARES LOGISTICS, 100 ADET YENİ YATIRIMLA TIRSAN FİLOSUNU 320'YE ÇIKARDI

ARES LOGISTICS, 100 ADET YENİ YATIRIMLA TIRSAN FİLOSUNU 320'YE ÇIKARDI23.05.2023Tırsan; Türkiye- I·spanya, Portekiz- Kuzey Afrika ve Fransa’ya lojistik hizmeti sunan, sektörün öncü lojistik firmalarından Ares Logistics’e 100 adet Tırsan Tenteli Perdeli Multi Ride teslim etti.

Tırsan; Türkiye- I·spanya, Portekiz- Kuzey Afrika ve Fransa’ya lojistik hizmeti sunan, sektörün öncü lojistik firmalarından Ares Logistics’e 100 adet Tırsan Tenteli Perdeli Multi Ride teslim etti. Ares ulaştığı 320 adetlik Tırsan filosu ile Avrupa'daki gücünü artırıyor.

Ar-Ge yetkinligˆi ve üretim gücü ile tas¸ımacılıgˆın her sektöründeki müs¸terilerinin ihtiyaçlarını tam kars¸ılayan Tırsan, Adapazarı fabrikasında teslimatlarına devam ediyor. Tırsan’ın gerçekles¸tirdigˆi teslimat törenine; Tırsan Treyler Yönetim Kurulu Bas¸kanı Çetin Nuhogˆlu, Ares Logistics Yönetim Kurulu Bas¸kanı I·dris Hanogˆlu, Ares Logistics Yönetim Kurulu Bas¸kan Yardımcısı Engin Kırcı ve Tırsan Treyler Satıs¸ Yöneticisi Özgür Ayçiçek katılım gösterdi.

Teslimat töreninde açıklamada bulunan Tırsan Treyler Yönetim Kurulu Bas¸kanı Çetin Nuhogˆlu, "Müs¸teri memnuniyeti, bu is¸e bas¸ladıgˆımız ilk günden bu yana her zaman önceligˆimiz oldu. 46 yıldır, ödüllü Tırsan Ar-Ge merkezimizdeki yetkin ekiplerimiz ve müs¸terilerimiz ile birlikte sektörün ihtiyaçlarını belirliyor, en son teknoloji ürünleri gelis¸tiriyor ve sektöre yön veriyoruz. Bugün de burada sektörün öncü firmalarından biri olan Ares Logistics’e araç teslimatı gerçekles¸tirmekten dolayı gururluyuz. Ares Logistics ile is¸ ortaklıgˆımızın uzun yıllar devam edecegˆine inanıyorum" açıklamalarında bulundu.

Tırsan Araçları I·le Avrupa Tas¸ımalarımızın Güvenligˆi Garanti Altında
Ares Logistics Yönetim Kurulu Bas¸kan YardımcısıEngin Kırcı gerçekles¸tirilen teslimat töreninde yaptıgˆı konus¸mada; "Firmamız için en önemli önceligˆimiz, tas¸ımacılıkta güvenlik ve zamanlama. Kullandıgˆımız ekipmanların donanımı ve farklı tas¸ıma modlarında kullanıma uygun olması da bizim için çok önemli. Bunun içinde filomuzu Tırsan’ın araçları ile güçlendirerek, Avrupa’ya yapmıs¸ oldugˆumuz tas¸ımacılık hizmetlerini güvenlik açısından garanti altına almıs¸ oluyoruz. Son yapmıs¸ oldugˆumuz yatırımımız ile birlikte filomuzu daha da güçlendirerek, Tırsan araç sayımızı 320’e yükselttik" dedi.

Kırcı sözlerine s¸öyle devam etti; "Ares Logistics olarak farklı sektörlerden birçok markaya agˆırlıklı olarak multimodal tas¸ımacılık ve entegre lojistik hizmetleri sunuyoruz. Tas¸ımalarımızın önemli bir kısmı Türkiye- I·spanya, Portekiz- Kuzey Afrika ve Fransa ülkeleri arasında, bu yüzden standartlarınızın da buna uygun olması gerekiyor. Bu noktada tek tercihimiz Tırsan markası oluyor.

Filomuza son kattıgˆımız Tırsan’ın verimlilik odaklı Multi Ride araçlarının çift süspansiyon sistemi ile ayarlanabilir bes¸inci teker yüksekligˆine sahip olması, operasyonel is¸lerimizi oldukça hızlandırıyor bu da bizim için büyük avantaj. Bu sayede müs¸terilerimize kaliteli, hızlı ve güvenli lojistik hizmeti sagˆlarken, Avrupa’daki rekabet gücümüzü de artırıyoruz. Bunun yanı sıra Tırsan araçları, uzun yollarda bize hem yakıt tasarrufu sagˆlıyor hem de sagˆlamlıgˆıyla bize güven veriyor. Bundan dolayı, yeni yatırımlarımızda da tek tercihimiz her zaman oldugˆu gibi yine Tırsan araçları olacaktır" ifadelerini kullandı.

Kaynak: transmedya.com
Gayrettepe Mahallesi, Barbaros Bulvarı Dr. Orhan Birman İş Merkezi No:149/6 Beşiktaş 34349 İstanbul
+90 212 663 08 85 | +90 530 960 84 24
+90 212 663 62 72
utikad@utikad.org.tr