Anasayfa / Sektörel / Sektör Haberleri / Üye Şirketlerden / HİPER LOJİSTİK İSTANBUL OFİSİ İLE AVRUPA TAŞIMALARINA HIZ VERİYOR

HİPER LOJİSTİK İSTANBUL OFİSİ İLE AVRUPA TAŞIMALARINA HIZ VERİYOR

HİPER LOJİSTİK İSTANBUL OFİSİ İLE AVRUPA TAŞIMALARINA HIZ VERİYOR25.07.2023Yurt içi ofis yapılanmasını güçlendirmeye devam eden Hiper Lojistik, istanbul’daki ilk ofisini Ataşehir’de açarak Avrupa, Ortadoğu ve Orta Asya taşımalarına hız veriyor.

Hatay depremi sonrası merkez ofislerini Mersin’e taşıyarak taşımacılık faaliyetlerine hız kesmeden devam eden firma, genç ve dinamik kadrosu ile lojistik sektöründe olan iddiasını ve vizyonlarını büyütmeye devam ediyor. 2000 yılında kurulan ve uluslararası taşımacılık, express minivan ve parsiyel nakliye gibi birçok alanda hizmetler sunan Hiper Lojistik, Mersin’den sonra ikinci ofislerini İstanbul Ataşehir’de açtı. İstanbul ofisleri ile Avrupa yönüne gerçekleştirdikleri ihracat taşımalarına ve Avrupa’dan üçüncü ülke taşımalarına ivme kazandırmayı hedefleyen firma, Avrupa ülkelerinden Ortadoğu ve Orta Asya bölgelerine yaptığı transit ve üçüncü ülke taşımalarında da hedeflerini büyütüyor.

Farklı taşıma modalarında onaylanmış tedarikçileri ile en iyi fiyat koşullarında ve memnuniyet odaklı çözümler üreten firma, lojistik hizmet alan şirketler için pazarda fiyat araştırarak ve tüm güvenceleri sağlayarak minimal riskle güvenilir fiyat ve hizmet sunuyor.

Çevreye duyarlı yeşil lojistik sistemini benimseyen Hiper Lojistik, son yıllarda yeşil lojistik konusunda da attığı adımlar ile hizmet skalasını intermodal, multimodal gibi çevreci lojistik yöntemlere yönlendirerek faaliyetlerinde çevreci ve sürdürülebilirliği kurumsal düzeye taşıyor.







Gayrettepe Mahallesi, Barbaros Bulvarı Dr. Orhan Birman İş Merkezi No:149/6 Beşiktaş 34349 İstanbul
+90 212 663 08 85 | +90 530 960 84 24
+90 212 663 62 72
utikad@utikad.org.tr