Anasayfa / Sektörel / Sektör Haberleri / Gündem / UTİKAD BAŞKANI BİLGEHAN ENGİN TOBB TÜRKİYE ULAŞTIRMA VE LOJİSTİK MECLİSİ BAŞKAN YARDIMCISI SEÇİLDİ

UTİKAD BAŞKANI BİLGEHAN ENGİN TOBB TÜRKİYE ULAŞTIRMA VE LOJİSTİK MECLİSİ BAŞKAN YARDIMCISI SEÇİLDİ

UTİKAD BAŞKANI BİLGEHAN ENGİN TOBB TÜRKİYE ULAŞTIRMA VE LOJİSTİK MECLİSİ BAŞKAN YARDIMCISI SEÇİLDİ21.02.202421 Şubat 2024 Çarşamba günü Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkan Yardımcısı Tamer Kıran’ın Başkanlığında ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Cihat Lokmanoğlu’nun katılımı ile gerçekleştirilen TOBB Türkiye Ulaştırma ve Lojistik Meclisi toplantısında Meclis Başkanlığı’na UND Yönetim Kurulu Başkanı Şerafettin Aras, Başkan Yardımcılığına ise UTİKAD Yönetim Kurulu Başkanı Bilgehan Engin seçildi.

TOBB İstanbul Hizmet Binası’nda gerçekleştirilen toplantıya Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Ulaştırma Hizmetleri Düzenleme Genel Müdür Yardımcısı Dr. Murat Korçak da katılım gösterdi. UTİKAD Başkanı Bilgehan Engin ve Başkan Yardımcısı Barış Dillioğlu’nun katıldığı toplantıda, TOBB Türkiye Ulaştırma ve Lojistik Meclisi Başkanlığı’na Uluslararası Nakliyeciler Derneği (UND) Yönetim Kurulu Başkanı Şerafettin Aras, Başkan Yardımcılığına ise UTİKAD Yönetim Kurulu Başkanı Bilgehan Engin seçildi.

Türkiye Ulaştırma ve Lojistik Meclisi Başkanlık Divanı seçiminin ardından sektörün genel değerlendirmesi yapılarak yeni dönemdeki çalışma konuları hakkında istişarelerde bulunuldu.
Gayrettepe Mahallesi, Barbaros Bulvarı Dr. Orhan Birman İş Merkezi No:149/6 Beşiktaş 34349 İstanbul
+90 212 663 08 85 | +90 530 960 84 24
+90 212 663 62 72
utikad@utikad.org.tr