Anasayfa / Sektörel / Sektör Haberleri / Gündem / KADIN LOJİSTİKÇİLER ODAK GRUBU MERSİN BULUŞMASI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

KADIN LOJİSTİKÇİLER ODAK GRUBU MERSİN BULUŞMASI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

KADIN LOJİSTİKÇİLER ODAK GRUBU MERSİN BULUŞMASI GERÇEKLEŞTİRİLDİ28.04.2024UTİKAD’ ın Kadın Lojistikçiler Odak Grubu'nun (KLOG) Mersin buluşması 28 Nisan tarihinde Koordinatör Aslı Malay Tuncer'in öncülüğünde organize edildi.

Koordinatör Aslı Malay Tuncer'in bilgilendirmesinin ardından Kınay Group tarafından organize edilen öğle yemeğinde bir araya gelen KLOG üyeleri daha sonra Mersin Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cihat Lokmanoğlu ile toplantı gerçekleştirdi.

Toplantının ardından Logitrans & Dias Port ev sahipliğinde liman gezisi yapan ekibin gün sonu toplantısı Mersin Uluslararası Limanı (MIP) Ticaret Grup Müdürü Kerem Kavrar ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

UTİKAD Yönetim Kurulu Üyesi ve Logitrans Lojistik’in Satış ve İş Geliştirme’ den sorumlu İcra Kurulu Üyesi Murat Gümüşlüol, saha ziyareti öncesi ekibin toplantısına eşlik etti. KLOG’un lojistik ve iş hayatı için ne kadar büyük önem arz ettiğini Grup Başkanı Aslı Malay Tuncer ve üyeler ile paylaşan Gümüşlüol, gelecek dönemdeki KLOG projelerini de desteklediklerini bildirdi.
Gayrettepe Mahallesi, Barbaros Bulvarı Dr. Orhan Birman İş Merkezi No:149/6 Beşiktaş 34349 İstanbul
+90 212 663 08 85 | +90 530 960 84 24
+90 212 663 62 72
utikad@utikad.org.tr