Anasayfa / Sektörel / Sektör Haberleri / Üye Şirketlerden / ALIŞAN-DEN HARTOGH TÜRKİYE’NİN EN BÜYÜK TANK KONTEYNER DEPOLAMA TESİSİNİ AÇTI

ALIŞAN-DEN HARTOGH TÜRKİYE’NİN EN BÜYÜK TANK KONTEYNER DEPOLAMA TESİSİNİ AÇTI

ALIŞAN-DEN HARTOGH TÜRKİYE’NİN EN BÜYÜK TANK KONTEYNER DEPOLAMA TESİSİNİ AÇTI13.05.2024Alışan-Den Hartogh’un Gebze Muallimköy’deki yeni tank konteyner depolama tesisinin açılışı gerçekleşti. Alışan Logistics CEO’su Damla Alışan ve Den Hartogh's Group Direktörü Pieter Den Hartogh’un açılışını yaptığı tesiste, serbest ve gümrüklü ISO tank konteynerlerin depolaması yapılabiliyor. Tesiste depolamanın yanı sıra; elleçleme, ısıtma, tam otomasyonla aktarma hizmetlerleri sunuluyor.

Alışan Lojistik CEO’su Damla Alışan açılışta yaptığı konuşmada, Den Hartogh ile önemli yatırımlar yaptıklarını belirterek, bölgedeki trafiğin artmasına bağlı olarak bu yatırımı yaptıklarını söyledi.

"Daha yolun başındayız, yapacak çok işimiz var" diyen Damla Alışan, şunları söyledi:

"Yine her türlü sağlık, emniyet, çevre kuralları çerçevesinde ve Avrupa Birliği'nin belirlediği standartlarda hizmet üretmeye devam edeceğiz. Sürdürülebilir bir altyapıyla devam edeceğiz. Depolama tesisimizle bölgenin trafiğinin azalmasına destek olmayı hedefliyoruz. 50 milyonun üzerinde bir yatırımla tesisimizi tamamladık. 50'den fazla istihdam yaratacağız bölgede. Amacımız bunu da daha büyütmek ve farklı bölgelerde de farklı adımlar atmak. Bu tabii ki çok ciddi bir ekip işi. Ben öncelikle bizlere ve Türkiye'ye inanan Den Hartogh ailesine çok teşekkür etmek istiyorum."

Den Hartogh's Group Yönetim Direktörü Pieter Den Hartogh da yaptığı konuşmada iş birliğinin önemine vurgu yaptıktan sonra yeni yatırımla birlikte sunacakları hizmetlere dikkat çekti.

Kaynak: www.transmedya.com
Gayrettepe Mahallesi, Barbaros Bulvarı Dr. Orhan Birman İş Merkezi No:149/6 Beşiktaş 34349 İstanbul
+90 212 663 08 85 | +90 530 960 84 24
+90 212 663 62 72
utikad@utikad.org.tr