Anasayfa / Sektörel / Sektör Haberleri / Üye Şirketlerden / SARP INTERMODAL YOLUNA TALAY LOGİSTİCS OLARAK DEVAM EDECEK

SARP INTERMODAL YOLUNA TALAY LOGİSTİCS OLARAK DEVAM EDECEK

SARP INTERMODAL YOLUNA TALAY LOGİSTİCS OLARAK DEVAM EDECEK12.05.2024Sarp Intermodal 10. yılını Esma Sultan Yalısı'nda yapılan görkemli bir gece ile kutladı. Şirket aynı zamanda yeni ismini ve logosunu da duyurdu. Şirket bundan sonra yoluna Talay Logistics olarak devam edecek.

Geceye iş dünyasından çok sayıda davetli katıldı. Profesyonel Rehber Saffet Emre Tonguç’un İstanbul’u anlattığı gece Kenan Doğu konseriyle son buldu.

Talay Logistics CEO’su Onur Talay, yaptığı konuşmada, 10 yıl içinde geldikleri konuma dikkat çekti.

"Son 1 yıl içinde Talay Customs ve TAL Trailer faaliyetlerine başladı. Kontrat lojistiği alanında önemli yatırımlar gerçekleştirdik. Geçtiğimiz 6 ay içinde 50 bin metrekarelik depo yatırımı yaptık. Şu anda ayda 7 bin taşıma operasyonu gerçekleştiriyoruz" diyen Talay, 10 yıllık süre içerisinde lojistik sektörüne adlarını sağlam bir şekilde yazdırdıklarını kaydetti.

Sarp Intermodal olarak yaptıkları yatırımlarla artık intermodalın dışında denizyolu, havayolu, karayolu, kontrat lojistiği, gümrük hizmetleri gibi alanlarla uçtan uca hizmet veren bir lojistik şirketi oldukları aktaran Talay, "Şimdi şirketimizin büyüme ve gelişme yolculuğunda yeni bir adım atıyoruz. Büyüyen organizasyonumuzu doğru yönetebilmek adına 10. yılımızda marka değişimine gidiyoruz. Lojistik hizmeti sunan şirketlerimiz tak çatı altında toplanarak Talay Logistics markası ile yürüyecek. Değişimi ve gelişimi her zaman merkezinde tutan bir şirket olarak bugün itibarıyla bir dönüşümü gerçekleştiriyoruz. Bu yeni adım sadece bir isim değişikliği, ya da kozmetik bir değişiklik değil; aynı zamanda bir dönüşümün de habercisidir. Yenilenmiş markamızla daha büyük hedeflere ilerleyeceğiz.

Kaynak: www.transmedya.com
Gayrettepe Mahallesi, Barbaros Bulvarı Dr. Orhan Birman İş Merkezi No:149/6 Beşiktaş 34349 İstanbul
+90 212 663 08 85 | +90 530 960 84 24
+90 212 663 62 72
utikad@utikad.org.tr