Anasayfa / Sektörel / Sektör Haberleri / Gündem / TÜRKİYE LOGİSTİCS SUMMİT'TE YERİNİZİ ALIN

TÜRKİYE LOGİSTİCS SUMMİT'TE YERİNİZİ ALIN

TÜRKİYE LOGİSTİCS SUMMİT'TE YERİNİZİ ALIN03.09.2024Türkiye’nin lojistik sektörünün çatı kuruluşu ve referans noktası UTİKAD, Turkish Cargo ana sponsorluğunda düzenleyeceği Türkiye Logistics Summit ile sektördeki en güncel gelişmeleri, yenilikçi çözümleri ve geleceğin lojistik vizyonlarını bir araya getirmeye hazırlanıyor.

Türkiye’yi lojistikte merkez haline getirebilmek hedefiyle düzenlenecek Türkiye’nin en büyük lojistik buluşması, stratejik iş birlikleri için önemli bir buluşma noktası olacak. 23 Ekim’de Four Seasons Hotel Bosphorus’ta gerçekleştirilecek Türkiye Logistics Summit küresel lojistik dünyasının önde gelen isimlerini, uzmanlarını ve sektör temsilcilerini buluşturacak, bilgi paylaşımı ve iş birliği fırsatları sunacak.

UTİKAD Yönetim Kurulu Başkanı Bilgehan Engin, "Türkiye’nin en önemli lojistik buluşması olan Türkiye Logistics Summit, sektörün geleceğini şekillendirecek; yenilikçi çözümler, stratejik iş birlikleri ve sektörel gelişmelerin merkezi olacak. Etkinliğin sadece ülkemiz genelinde değil, bölgesel hatta küresel bir etki alanı oluşturmasını hedefliyoruz. Türkiye'nin en kapsamlı lojistik buluşmasına tüm paydaşları davet ediyoruz." dedi.

Zirve kapsamında düzenlenecek "Tedarik Zincirinde İnovatif Yaklaşımlar", "Yapay Zeka ve Dijitalleşme", "Sürdürülebilir Lojistik" ve "E-Ticaret" konulu panellerle Türkiye Logistics Summit, lojistik hizmet üreten şirketleri, tedarik zinciri yönetimi profesyonellerini, e-ticaret ve teknoloji firmalarını, akademisyenleri ve kamu idaresi yöneticilerini bir araya getirecek.

Türkiye Logistics Summit web sitesini incelemek için tıklayınız.

Türkiye Logistics Summit tanıtım dosyasını incelemek için tıklayınız.

Sponsorluk Türleri
  • Stand&Deneyim Alanı Sponsorluğu
  • Oturum/Panel Sponsorluğu
  • Öğle Yemeği Sponsorluğu
  • Coffee Break Sponsorluğu
  • Hediye Kiti Sponsorluğu
  • Destek Sponsorluğu
  • Wi-Fi Sponsorluğu
Bilet Ücreti

Türkiye Logistics Summit early bird ücreti 9.000 TL+KDV’dir. Early bird bilet süresi 15 Eylül’de sona erecektir. Bu tarihten sonra ise bilet ücreti 12.000 TL+KDV’dir. Biletle katılım sağlamak için tıklayınız.

Türkiye Logistics Summit'in paydaşı olmak ve detaylı bilgi almak için Kurumsal İletişim Sorumlusu Fatma Kübra Astam ile iletişime geçebilirsiniz.

E-posta: kurumsal@utikad.org.tr
Telefon: 0531 946 08 97