Anasayfa / Sektörel / Sektör Haberleri / Eğitim ve Etkinlikler / UTİKAD, ÜYELERİNİ TÜRKİYE LOGISTICS SUMMİT'E DAVET EDİYOR

UTİKAD, ÜYELERİNİ TÜRKİYE LOGISTICS SUMMİT'E DAVET EDİYOR

UTİKAD, ÜYELERİNİ TÜRKİYE LOGISTICS SUMMİT'E DAVET EDİYOR10.09.2024UTİKAD, Türkiye'nin en önemli lojistik buluşması olan Türkiye Logistics Summit'i Turkish Cargo’nun ana sponsorluğunda 23 Ekim 2024 tarihinde Four Seasons Hotel Bosphorus’ta gerçekleştirecek. Türkiye Logistics Summit kapsamında düzenlenecek "Tedarik Zincirinde İnovatif Yaklaşımlar", "Yapay Zeka ve Dijitalleşme", "Sürdürülebilir Lojistik" ve "E-Ticaret" konulu panellerle lojistik hizmet üreten şirketleri, tedarik zinciri yönetimi profesyonelleri, e-ticaret ve teknoloji firmaları, akademisyenler ve kamu idaresi yöneticileri bir araya gelecek.

Türkiye Logistics Summit'te ekonomist ve yazar Prof. Dr. Emre Alkin ve sunucu, motivasyon konuşmacısı Kaan Sekban keynote konuşmacılar olarak yer alacak. Açılış konuşmacıları arasında UTİKAD Başkanı Bilgehan Engin, THY Kargodan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ali Türk ve FIATA Başkanı Turgut Erkeskin bulunuyor. Türkiye’nin küresel bir lojistik hub olarak konumlandırılmasına katkı sağlamayı hedefleyen Türkiye Logistics Summit, stratejik iş birliklerinin geliştirilmesinde önemli bir rol üstlenecek.

UTİKAD; gelecek planlarıyla ilgili önemli ipuçlarını paylaşmak, profesyonel hayata dair farklı senaryolara hazırlamak, yeni bakış açıları sunmak amacıyla birçok farklı sektörden temsilcileri Türkiye Logistics Summit'e davet ediyor. Türkiye Logistics Summit hakkında bilgi veren UTİKAD Başkanı Bilgehan Engin, üyelere paydaş olma çağrısında bulundu.

Başkan Bilgehan Engin'in UTİKAD TV Röportajını izlemek için tıklayınız.

Türkiye Logistics Summit web sitesine turkiyelogisticssummit.com adresinden ulaşabilir ve kayıt yaptırabilirsiniz. Türkiye Logistics Summit Early Bird ücreti 9.000 TL+KDV’dir. Early Bird Bilet süresi 15 Eylül’de sona erecektir. Bu tarihten sonra ise bilet ücreti 12.000 TL+KDV’dir.

Türkiye Logistics Summit'in paydaşı olmak ve etkinlikte yer almak isteyenler detaylı bilgi almak için Kurumsal İletişim Sorumlusu Fatma Kübra Astam ile iletişime geçebilir.

İletişim Bilgileri
E-posta: kurumsal@utikad.org.tr
Telefon: 0531 946 08 97