Anasayfa / Sektörel / Sektör Haberleri / Gündem / TÜRKİYE LOGISTICS SUMMİT EARLY BİRD BİLET SÜRESİ UZATILDI

TÜRKİYE LOGISTICS SUMMİT EARLY BİRD BİLET SÜRESİ UZATILDI

  TÜRKİYE LOGISTICS SUMMİT EARLY BİRD BİLET SÜRESİ UZATILDI16.09.2024UTİKAD Başkanı Bilgehan Engin, 11 Eylül 2024 tarihinde İzmir'de düzenlenen Logistech 3. Lojistik, Depolama ve Teknolojileri Fuarı'nın açılış törenine katıldı. Başkan Engin, fuarın ilk gününde UTİKAD stantında gerçekleşen kokteyle üyelerle bir araya geldi. Fuarın ikinci gününde Başkanlar Oturumu'nda konuşmacı olan Engin, lojistik sektörünün geleceğine dair öngörülerde bulundu. Türkiye'nin en büyük lojistik buluşması Türkiye Logistics Summit fuar süresince yoğun ilgi gördü.

UTİKAD’ın, Turkish Cargo’nun ana sponsorluğunda 23 Ekim 2024 tarihinde Four Seasons Hotel Bosphorus’ta gerçekleştireceği Türkiye Logistics Summit’e fuar süresince gösterilen ilgi nedeniyle early bird bilet süresi uzatılmıştır. 20 Eylül Cuma gününün sonuna kadar Logistics Summit early bird bilet ücreti 9.000 TL+KDV’dir. Bu tarihten sonra ise bilet ücreti 12.000 TL+KDV olacaktır.

Türkiye Logistics Summit hakkında bilgi edinmek ve güncel gelişmelerden haberdar olmak için turkiyelogisticssummit.com web sitesini ziyaret edebilir ve etkinlikte yer almak için kayıt yaptırabilirsiniz.

Türkiye Logistics Summit'in paydaşı olmak ve etkinlikte yer almak isteyenler detaylı bilgi almak için Kurumsal İletişim Sorumlusu Fatma Kübra Astam ile iletişime geçebilir.

İletişim Bilgileri
E-posta: kurumsal@utikad.org.tr
Telefon: 0531 946 08 97