Anasayfa / Sektörel / Sektör Haberleri / Eğitim ve Etkinlikler / TÜRKİYE LOGİSTİCS SUMMİT'TE ELE ALINAN BAŞLIKLAR SEKTÖRE YÖN VERECEK

TÜRKİYE LOGİSTİCS SUMMİT'TE ELE ALINAN BAŞLIKLAR SEKTÖRE YÖN VERECEK

TÜRKİYE LOGİSTİCS SUMMİT'TE ELE ALINAN BAŞLIKLAR SEKTÖRE YÖN VERECEK01.10.2024UTİKAD'ın, Turkish Cargo’nun ana sponsorluğunda 23 Ekim 2024 tarihinde Four Seasons Hotel Bosphorus’ta gerçekleştireceği Türkiye'nin en önemli lojistik buluşması Türkiye Logistics Summit için geri sayım başladı.

Türkiye Logistics Summit kapsamında düzenlenecek "Tedarik Zincirinde İnovatif Yaklaşımlar", "Yapay Zeka ve Dijitalleşme", "Sürdürülebilir Lojistik", "Geleceğin Lojistiği, Lojistiğin Geleceği" başlıklı panellerle lojistik hizmet üreten şirketleri, tedarik zinciri yönetimi profesyonelleri, teknoloji firmaları, akademisyenler ve kamu idaresi yöneticileri bir araya gelecek.

Yeşil lojistik uygulamaları ve sürdürülebilir lojistikte teknolojinin rolü gibi sektöre yön verecek başlıkların ele alınacağı ve sektör liderlerini buluşturacak Türkiye Logistics Summit’e davetlisiniz.

Sürdürülebilir Lojistik paneli Borusan Lojistik sponsorluğunda, Yıldız Teknik Üniversitesi Akademisyeni Prof. Dr. Bestami Özkaya moderatörlüğünde gerçekleşecektir. Panelistler arasında Borusan Lojistik Genel Müdürü Serdar Erçal, Koton CEO’su Dr. A. Bülent Sabuncu, Abdi İbrahim CEO’su Dr. Süha Taşpolatoğlu, 4+1 T Danışmanlık (Kurucu) ve Hafele İcra Kurulu Danışmanı Özgen Özkan Türkiye Logistics Summit’te yer alacak.

Türkiye Logistics Summit'in açılış konuşmacıları arasında UTİKAD Başkanı Bilgehan Engin, THY Kargodan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ali Türk ve FIATA Başkanı Turgut Erkeskin bulunuyor. Ekonomist ve yazar Prof. Dr. Emre Alkin ve komedyen-yazar Kaan Sekban da keynote konuşmacılar olarak etkinlikte katılımcılarla bir araya gelecek.

Türkiye’nin küresel bir lojistik hub olarak konumlandırılmasına katkı sağlamayı hedefleyen Türkiye Logistics Summit, stratejik iş birliklerinin geliştirilmesinde önemli bir rol üstlenecek.

UTİKAD; gelecek planlarıyla ilgili önemli ipuçlarını paylaşmak, profesyonel hayata dair farklı senaryolara hazırlamak, yeni bakış açıları sunmak amacıyla birçok farklı sektörden temsilcileri Türkiye Logistics Summit'e davet ediyor.

Etkinlik hakkında detaylı bilgi edinmek ve bilet almak için Türkiye Logistics Summit web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Sosyal medya hesaplarından Türkiye Logistics Summit'i yakından takip edebilirsiniz. Türkiye Logistics Summit'in paydaşı olmak ve etkinlikte yer almak isterseniz detaylı bilgi almak için Kurumsal İletişim Sorumlusu Fatma Kübra Astam ile iletişime geçebilirsiniz.

İletişim Bilgileri
E-posta: kurumsal@utikad.org.tr
Telefon: 0531 946 08 97

Siz de Türkiye Logistics Summit'te yerinizi şimdiden ayırın!