Anasayfa / Sektörel / Sektör Haberleri / Eğitim ve Etkinlikler / SEKTÖRDEKİ GELİŞMELERİ TAKİP ETMEK İÇİN TÜRKİYE LOGİSTİCS SUMMİT’E KATILIN

SEKTÖRDEKİ GELİŞMELERİ TAKİP ETMEK İÇİN TÜRKİYE LOGİSTİCS SUMMİT’E KATILIN

SEKTÖRDEKİ GELİŞMELERİ TAKİP ETMEK İÇİN TÜRKİYE LOGİSTİCS SUMMİT’E KATILIN08.10.2024UTİKAD, Turkish Cargo ana sponsorluğunda düzenleyeceği Türkiye Logistics Summit ile sektördeki en güncel gelişmeleri, yenilikçi çözümleri ve geleceğin lojistik vizyonlarını bir araya getirmek için çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Türkiye’yi lojistikte merkez haline getirebilmek hedefiyle düzenlenecek lojistik dünyasının en büyük lojistik buluşması Türkiye Logistics Summit, stratejik iş birlikleri için önemli bir buluşma noktası olacak.

23 Ekim’de Four Seasons Hotel Bosphorus’ta gerçekleştirilecek Türkiye Logistics Summit küresel lojistik dünyasının önde gelen isimlerini, uzmanlarını ve sektör temsilcilerini bir araya getirecek. Düzenlenecek panellerle geleceğe yön verecek Türkiye Logistics Summit, lojistik hizmet üreten şirketleri, tedarik zinciri yönetimi profesyonellerini, e-ticaret ve teknoloji firmalarını, akademisyenleri ve kamu idaresi yöneticilerini buluşturan önemli bir etkinlik olacak.

Türkiye Logistics Summit kapsamında düzenlenecek "Tedarik Zincirinde İnovatif Yaklaşımlar", "Yapay Zeka ve Dijitalleşme", "Sürdürülebilir Lojistik", "Geleceğin Lojistiği, Lojistiğin Geleceği" başlıklı panellerle lojistik hizmet üreten şirketleri, tedarik zinciri yönetimi profesyonelleri, teknoloji firmaları, akademisyenler ve kamu idaresi yöneticileri bir araya gelecek.

Yeşil lojistik uygulamaları ve sürdürülebilir lojistikte teknolojinin rolü gibi sektöre yön verecek başlıkların ele alınacağı ve sektör liderlerini buluşturacak Türkiye Logistics Summit’e davetlisiniz.

Sürdürülebilir Lojistik paneli Borusan Lojistik sponsorluğunda, Yıldız Teknik Üniversitesi Akademisyeni Prof. Dr. Bestami Özkaya moderatörlüğünde gerçekleşecektir. Panelistler arasında Borusan Lojistik Genel Müdürü Serdar Erçal, Koton CEO’su Dr. A. Bülent Sabuncu, Abdi İbrahim CEO’su Dr. Süha Taşpolatoğlu, 4+1 T Danışmanlık (Kurucu) ve Hafele İcra Kurulu Danışmanı Özgen Özkan Türkiye Logistics Summit’te yer alacak.

Panellerin yanı sıra küresel lojistik sektörünün önemli temsilcilerinin konuşmacı olarak yer alacağı zirve Türkiye lojistik sektörünün kalbi olacak. Türkiye Logistics Summit'in açılış konuşmacıları arasında FIATA Başkanı Turgut Erkeskin, UTİKAD Başkanı Bilgehan Engin, THY Kargodan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ali Türk yer alıyor. Ekonomist ve yazar Prof. Dr. Emre Alkin, komedyen ve yazar Kaan Sekban da keynote speaker olarak etkinlikte katılımcılarla bir araya gelecek.

Türkiye’nin küresel bir lojistik hub olarak konumlandırılmasına katkı sağlamayı hedefleyen Türkiye Logistics Summit, stratejik iş birliklerinin geliştirilmesinde önemli bir rol üstlenecek.UTİKAD; gelecek planlarıyla ilgili önemli ipuçlarını paylaşmak, profesyonel hayata dair farklı senaryolara hazırlamak, yeni bakış açıları sunmak amacıyla birçok farklı sektörden temsilcileri Türkiye Logistics Summit'e davet ediyor.

Türkiye Logistics Summit hakkında bilgi edinmek ve güncel gelişmelerden haberdar olmak için turkiyelogisticssummit.com web sitesini ziyaret edin. Biletle katılım için tıklayınız.

Heyecanla beklenen lojistik sektörünün en büyük buluşması Türkiye Logistics Summit’i sosyal medya platformlarından takip ederek gelişmelerden anında haberdar olun. Türkiye Logistics Summit'in paydaşı olmak isterseniz detaylı bilgi almak için Kurumsal İletişim Sorumlusu Fatma Kübra Astam ile iletişime geçebilirsiniz.

İletişim Bilgileri
E-posta: kurumsal@utikad.org.tr
Telefon: 0531 946 08 97

Siz de bu önemli etkinlikte yerinizi ayırın.