Anasayfa / Sektörel / Sektör Haberleri / Eğitim ve Etkinlikler / TÜRKİYE LOGISTICS SUMMIT’TE YAPAY ZEKA VE DİJİTALLEŞME KONUŞULACAK

TÜRKİYE LOGISTICS SUMMIT’TE YAPAY ZEKA VE DİJİTALLEŞME KONUŞULACAK

TÜRKİYE LOGISTICS SUMMIT’TE YAPAY ZEKA VE DİJİTALLEŞME KONUŞULACAK15.10.2024UTİKAD'ın, Turkish Cargo’nun ana sponsorluğunda 23 Ekim 2024 tarihinde Four Seasons Hotel Bosphorus’ta gerçekleştireceği Türkiye'nin en önemli lojistik buluşması Türkiye Logistics Summit için geri sayım başladı. Türkiye Logistics Summit kapsamında düzenlenecek panellerde "Tedarik Zincirinde İnovatif Yaklaşımlar", "Yapay Zeka ve Dijitalleşme", "Sürdürülebilir Lojistik" ve "Geleceğin Lojistiği, Lojistiğin Geleceği" başlıkları ele alınacak.

Turkish Cargo'nun sponsorluğunda düzenlenecek Yapay Zeka ve Dijitalleşme paneli Turkish Technology Kargo Çözümleri Direktörü Hakan Öztürk'ün moderatörlüğünde gerçekleşecek. Yapay Zeka ve Dijitalleşme panelinde Türk Hava Yolları Kargo Dijitalleşme ve Sürekli Gelişim Müdürü Yücel Çınar, DSV Kıdemli Hava Kargo Operasyon Müdürü Serkan Vardar, Insider Müşteri Deneyimi Genel Müdür Yardımcısı Aycan Gömeç ve Eczacıbaşı Monrol Lojistik ve Dış Ticaret Yöneticisi Erdi Karatepe panelist olarak yer alacak.

Türkiye Logistics Summit'te açılış konuşmacıları arasında FIATA Başkanı Turgut Erkeskin, İMEAK Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Kıran, UTİKAD Başkanı Bilgehan Engin, THY Kargodan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ali Türk bulunuyor. Keynote konuşmacılar arasında ise ekonomist ve yazar Prof. Dr. Emre Alkin ve sunucu, motivasyon konuşmacısı Kaan Sekban yer alacak.

Siz de Türkiye’nin en büyük lojistik buluşmasında yerinizi şimdiden ayırın.

Güncel gelişmelerden haberdar olmak ve bilet almak için tıklayınız.